VENKOVNÍ BAREVNÝ SVĚTELNÝ ŘETĚZ S 10 ŽÁROVKAMI, DÉLKA 5M, TEPLÁ BARVA SVĚTLA, SOLÁRNÍ
Kód AOSS5T-10MC10L
Napájení 220-240
Stmívatelnost Ne
Barva světla Teplá bílá
Záruční lhůta 24
Certifikáty CE
Třída vodotěsnosti IP44
Výrobce Avide
249 Kč
skladem
POPIS

Prémiová značka AVIDE je určena pro německý trh.

Světelná girlanda se žárovkami o délce 2m + 3m přívodní kabel, na solární baterii, určená pro venkovní použití. Tento venkovní barevný světelný řetěz má 10 integrovaných led žárovek, nemusíte k němu tedy přikupovat žádné světelné zdroje. Led žárovky ve tvaru baňky mají uvnitř umístěnou jednu světelnou LED diodu svítící teplou, nažloutlou barvou světla, která navozuje klid a pohodu. Jednotlivé baňky jsou navíc barevné – žlutá, červená, fialová, zelená a čirá – vždy po 2 kusech.

Celková délka světelného řetězu je 5m, z toho 3m měří přívodní kabel ukončený solárním napájením, a 2m je část osazená žárovkami. Rozestupy mezi jednotlivými žárovkami jsou 20cm.

Tento solární řetěz má krabičku se solárním panelem, který dobíjí akumulátor. Tu zacvaknete do 20cm vysokého sloupku, který je součástí balení. Sloupek je zapichovací do země a jeho horní část je naklápěcí tak, abyste solární panel mohli nastavit přímému slunci. Je nutné zapnout vypínač na spodní straně krabičky, aby se spustilo napájení baterie.

Přes den napájí solární panel zabudovanou nabíjecí baterii s kapacitou 400mAh (plné nabití trvá 8-10 hodin na denním světle), po setmění spíná soumrakové čidlo světelný řetěz, který pak ve tmě svítí. Celkem vydrží plně nabité led svítidlo fungovat až 6 hodin, v závislosti na roční době a počasí. Jedná se o solárně nabíjené svítidlo, které potřebuje k nabití sluneční svit. Je proto potřeba počítat s tím, že během krátkých zimních dnů, pokud bude celou dobu zataženo, se nabije jen minimálně a vydrží svítit jen krátkou dobu.

Kryt žárovky je vyrobený z čirého plastu, který zvládne i větrné počasí mnohem lépe než sklo. Světelný výkon je nízký, jedná se o dekorativní osvětlení.

Venkovní světelné řetězy jsou oblíbené jako stylové osvětlení terasy, pergoly, zahrady, párty stanů a díky možnosti propojení také jako osvětlení vánočních stromů ve městech a obcích. Slouží pouze jako dekorativní osvětlení.

DOPRAVA ZDARMA PŘI OBJEDNÁVCE NAD 15000,-KČ S DPH

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Barva nábytku, případně polstů se může mírně lišit od reality. Záleží na nastavení Vašeho monitoru či telefonu.

SHOWROOMY Náš umělý ratanový nábytek Vám rádi ukážeme v našem showroomu v Jihlavě. Prohlídku je třeba si předem domluvit.